Hvem kan bo på Bo/Skole/Job?

Jeppe som kravler armgang

Bo/Skole/Job er vejen til egen bolig, uddannelse eller job

Er du fyldt 18 år… og synes du overgangen til egen bolig og arbejdsliv/uddannelse virker uoverskuelig? Så kan Bo/Skole/Job være et sted for dig.
Her får du;

  • Støtte i overgangen til voksenlivet – altså det at bo i egen bolig og begynde en hverdag med uddannelse og arbejde.
  • Støtte til at finde ud af, hvordan fremtiden skal bygges op så den passer til dig.

Måske er der noget du mangler at få lært – fx at handle ind, lave mad, styre din økonomi, kigge eboks, skabe en god døgnrytme eller finde ud af hvordan du kan være social med andre. Måske ved du ikke hvilket arbejde eller uddannelse du skal have for at kunne tjene penge selv.
Det kan vi hjælpe dig med at finde frem til hos Bo/Skole/Job.

Botræning på vores kollegie

De unge, der bor hos – eller er tilknyttet Bo/Skole/Job, har alle forskellige kompetencer og udfordringer. Mange har en diagnose som fx autisme, ADHD eller ADD. Man kan også have det der hedder generelle indlæringsvanskeligheder eller andre udviklingsforstyrrelser, end dem der er nævnt her. Det vigtigste er, at du er motiveret for at arbejde med de udfordringer du har.
Når man bor på Bo/Skole/Job er det vigtigt, at dine udfordringer ikke handler om stofmisbrug eller kriminalitet. Hvis du har sådanne udfordringer, har du brug for at arbejde med det inden du kan bo på Bo/Skole/Job. 

 

For at bo på Bo/Skole/Job skal du kunne bo uden støtte fra personale i nattetimerne. Vi har ikke nattevagt, men vi kan tilkaldes ved behov for hjælp. Du skal kunne samarbejde om at arbejde med dine udfordringer og de områder du har i fokus. Det er dig der er i centrum, og vi glæder os til at støtte og vejlede dig i at nå dine mål.

Stinus som står på gelænder
Kvinde som står med en buket

Udviklingsforløb rettet mod uddannelse eller job

Imens du bor på Bo/Skole/Job hjælper vi dig med at afklare, hvordan din fremtid ift. arbejdsmarked og uddannelse kan se ud. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og muligheder, og vi samarbejder med virksomhederne og uddannelsesinstitutioner i og omkring Silkeborg. Her sammensættes de forløb der kan føre dig frem til dine mål. Vi arbejder med mødestabilitet, praktiske kompetencer, opøve specifikke kompetencer, samarbejde, modtage, påbegynde og afslutte arbejdsopgaver mv. Vi afklarer, sammen med dig, hvilket ugentligt timetal, der er passende og beskriver dine individuelle arbejdshensyn. 


Kontakt os i dag

Ring til Jelva på mobil 20458099 eller på mail jelva@boskolejob.dk