Find fleksjob

På Bo/Skole/Job har vi meget erfaring med, at praktik vej til ansættelse.

Mette som sidder i bil

Find fleksjob

På Bo/Skole/Job har vi mange års erfaring med at finde arbejde til borgere, der har en fleksbevilling. Det handler selvfølgelig om at finde et arbejde – men på Bo/Skole/Job har vi et særligt fokus på at finde et sted, der er godt for netop dig. Det handler fx om, hvor mange du skal arbejde sammen med, om du har det bedst med at arbejde alene, hvor stor virksomheden/arbejdspladsen kan være, kan du have kundekontakt eller er der brug for at du kan arbejde mere afskærmet. 

Der kan være brug for hjælpemidler i form af fx høretelefoner, eller at holde pause alene. Skal der være en særlig medarbejder, som leverer opgaver til dig? Opgaverne, man kan arbejde med, er også meget forskellige. Vi kigger på, om du har behov for at arbejde detalje orienteret, om det skal være praktiske og konkrete arbejdsopgaver, om du har brug for variation i arbejdsopgaverne eller om du måske trives bedst med genkendelige opgaver med god struktur og rutiner.

Når du er i forløb på Bo/Skole/Job, for at finde et fleksjob, har vi en opstartssamtale, hvor vi afklarer hvilke ting, der er vigtige for dig – både i din hverdag og også ift. de erfaringer du måske har i forvejen på arbejdsmarkedet. Din erhvervskonsulent går herefter i gang med at finde nogle muligheder for praktik. Når disse er fundet, tager vi sammen ud og snakker med virksomheden og afklarer, om det er det rette sted for dig. Vi laver aftaler omkring de individuelle arbejdshensyn og herefter starter vi med en praktik, for at finde ud af om virksomheden vil have mulighed for at ansætte dig og om det er et sted der passer godt til dig. En praktik er 13 uger. I opstarten kan det være du har brug for lidt hjælp til at komme afsted – måske også ledsagelse for at blive tryg i at være på arbejdspladsen – og vi hjælper med det. Hvis det viser sig, at der er mulighed for ansættelse, udarbejder vi et ”oplæg til ansættelse”, hvor vi hjælper med at beskrive arbejdsopgaverne, timetallet og det der hedder effektivitetsvurdering. Det sender vi til Jobcentret, som laver den endelig aftale om ansættelse i fleksjob.

På Bo/Skole/Job har vi meget erfaring med, at praktik er en god måde at finde vej til ansættelse.

Danni som står ved et værkstedsbord

Kontakt os i dag

Ring til Jelva på mobil 20458099 eller på mail jelva@boskolejob.dk